Svininfluensan :o

Shuee folket, idag kan jag inte ens beskriva hur trött jag verkligen är, vi slutade 16.30 idag... + att jag kom inte hem fören 17.15 bara för bussarna inte matchade från skolan, så jag hann inte forbollsträningen heller, + att jag gärna ville ta en glass med Micka :).. Sens jag kom hem har jag bara tittat på tv och tagit det lugnt, snart ska jag hjälpa mamma med att diska (eftersom våran diskmaskin är sönder) pust...! Snart kommer ni få lite mer smakprov på min och katternas filmer, dem är ju bara för goa ;D.. Jag har fett ont i halsen och huvudet, tänk om jag har fått svininfluensan! Jag är skit rädd för det, vill verkligen inte få det. I vår skola har de ju ställt ut bakteridödandegel utanför matsalen för att minska risken för det, måste ha med mig sånt i väskan vart jag än går! Vilket redan smarta Micka har, men jag får väl oxå börja med det. Nu har jag entligen köpt ett blogg (leopardmönster och allt!), men på affären hade de inga lås som passar till skåpen i skolan så nu måste jag vänta ännu en dag till! Men mamma lovade att köpa ett imorgon :)...

pusspuss!

/c ♥


yeey ♥

♥Hejhej ;D

Gårdagen var mycket rolig men mot slutet var det lite segt . Jag har precis delat ut reklamen , skönt att ha fått det gjort! Jag hade match idag också, det gick väl sådär, vi spelade mot ett ålandslag, det blev 2-2.. vi kunde fan ha spöat dem! Domaren var fan störd... Imorgon är det skolan igen då, faktiskt ganska taggad nu , för första gången :) Nu har man ju liksom fått reda på klassen och så, så det känns mycket bättre och + att jag har bästa klassen ever! :D.. Nu ska jag ta ett fotbad, ha det bäst gått folk .




/c ♥

Feeest,,

Hejhej , sitter just nu hos Emma , Lolli är här också:) vi ska snart dra på fest ;D ska vara kort, ha en bra kväll gott folk :)
emmisen
/c ♥


Heheh

Namn? - Carolina Maya Johansson
Din ålder? - 15 år
När är du född? - 13 september 93
Vart bor du? - Björklinge
Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, bror, syster, 3 katter
Hus eller lägenhet? - Hus
När gick du upp imorse? - 07.30
Har du pojk-/flickvän? - Neee
Tycker du om någon just nu? - Nej
Personen du tänkte på? - Elin
Ragga eller bli uppraggad? - Bådaa
Big Brother eller Paradise hotel? - paradise hotel
Göteborg eller Stockholm? - Göteborg!!<3
Kenza eller Blondinbella? - kenza
Blondiner eller brunetter? -båda
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? - bitchen i min klass
Vad gör dig glad? - fotboll
Vad gör dig ledsen? - när folk är dumma
Vad längtar du till? - Nyår!!
Vad ångrar du i ditt liv? - joru

Önskelista faen :)

Snart är det faktiskt så att jag fyller år :D... hela 16 år :) Funderar på att ha fest med Elin då eftersom hon och jag fyller år ganska nära varandra och alla är bjudna :D Nejdå .. får väl ens se om det blir nått. Har lite svårt att komma på saker jag önskar mig.. här är alla fall lite saker:

♥Presentkort (MQ, Gina Tricot, Holmlunds, CUBUS)
♥Rouge (brun, från isadora)
♥Mascara (MasterpiceMax från Maybeline)
♥Bodybutter (från thebodyshop, coconut)
♥BH (Lindex spetts)
♥Necessär (som man kan ha smink i från Åhelens)
♥Armband (massor med ringar från Gina Tricot)
♥Örhängen (ringar som är stora från CUBUS el. Gina Tricot)
♥Ipod (nano 4 rosa)
♥Plattång (rosa)
♥Pengar!
♥Jeansjacka (ljusblå från Gina Tricot)
♥Liten väska men lång axelband (Gina Tricot)
♥Tunika


Någon som har förslag på vad man kan önska sig mer så snälla skriv det tack :)



/c

superduper braaaaaaa.

Tjatjaa ;)

Idag fick vi veta våra klasser, och kan säga direkt att min klass blev underbar!!!!!!!!!! Jag kom ju liksom med sötisarna, Emma, Frida, Lolli, Micka, Cornelia, Ola och Liban :D:D.. vi kommer äga skolan . Sen fick vi schemat också, det var jätte bra! Förutom måndagarna när vi börjar 08.30-16.30 ! usch, men det bryr jag mig inte om eftersom min klass är bäst ;) Sen så får vi typ sluta 11.25 två dagar och sovmorgon på fredagen , fett nice. I skolan idag var det typ bråk (igen) mellan några som gick i 3:an så polisen fick komma x)... ha-ha... Nu är det i alla fall helg igen :) Idag ska jag inte göra något speciellt, imorgon kanske jag ska till Storverta på fest med Emmisen och Lolli, sen på söndag är det match, så ser min helg ut .. nu har jag bara en sak kvar att tilläga, klicka på länken nedan så får ni se vårat första inlägg på vår videoblogg! Den äger :)))))) ♥


Videobloggen ♥


NI BESTÄMMER JAG VERKSTÄLLER

Imorgon har jag ju som sagt sovmorgon, lyckost mig eller ? ja!! .. ska snart hoppa in i duschen och måste verkligen bestämma kläder tills imorgon, jag hatar att bestämma kläder, allt måste vara perfekt ju. Men jaja... ska snart måla naglarna, vet int riktigt vilken färg, antingen bara något lite rosa genomskinligt eller ett svart. Sen har jag två frågoratt ställa er och ni får välja!

♥ vilken färg ska jag färga mitt hår ?
♥vart ska jag pirca mig? funderar i näsan...

Ni bestämmer, jag har beslutsångest!

/c ♥


Shuuee gott folk

Tjjaa, idag har jag varit i skolan med ♥ the babies♥ , har alltid lika kul med er ;D .. Idag i skolan började det med att vi skulle göra ett engelskatest, som var feting svårt.. såklart kommer jag få IG på det... Frida och Lolli visade lite dålda talanger idag på pianot, dem var riktiga jävlar på piano! (naat).. Alla i uppehållsrummet kom typ och tittade på dem och undrade vad de höll på med x), hahha. Vi tog matkort idag också, fy va pinsamt det var att stå och hålla upp en lapp framför sig med sitt namn och personnummer på och stå och le framför kameran som en tönt (när alla tittade).  Imorgon får vi våra klasser, fett nice :D.. Hoppas verkligen min klass blir bra . Pallar verkligen inte några dryga fanskap, då döör jag kan jag lova. Men jaja, får vara glad så länge jag kan :). Imorgon är det äntligen fredag och det innebär helg! Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen än, men jag kommer väl på något kul som vanligt :D.. Lolli ska ju jobba hela helgen så henne kan man inte störa i alla fall ... Men det tänker jag göra ändå! Imorgon har jag sovmorgon till 10.20, skönt... jag behöver verkligen sova! Eller behöver jag ? Jag kanske sover för mycket.. (?)

Hej då, och puss på rumpan!

/c

snyggast på skolan.

Förändring

Kom bara att tänka på en sak men, titta hur mycket Christina Aguliera har förendrats med åren, lite sjukt faktiskt x)..

--> -->---------->



Saknar tiderna !! :(


Psyko

Hejhej :)
Igår i skolan hade det typ rymt ett psyko från psyket som kom in på våran skola och typ skrek åt eleverna och massa x). Så rektorn fick komma och skicka iväg henne , ha-ha säger jag bara.. Idag efter skolan gick jag på stan med Lolli, Emma, Frida och Bjurling ;D .. lycka till, till Lolli idag då som ska på kassakurs. Ska snart på träning, men vet inte om jag pallar för jag har jätte ont i huvudet .. x(..  får väl se. Idag bestämde vi också att vi ska ha en tjejkväll sn♥art, ser framemot det :D <3
och vi gjorde bästa bästa bästa blogg videon gå in på ♥http://jhannatheresa.blogg.se♥ så får ni se den ;D♥

/C 

Mensfläck!

Tjja ... har precis kommit hem från fotbollen, imorgon har jag match också  mot Rånäs, hoppas det går bra :)..
Idag i skolan var vi typ på studiebesök hela dagen, fett dryyyygt... det var några som bråkade i min skola idag, typ några tjejer mot en tjej, den tjejen började böla och när hon stod där och böla så såg alla en sak mellan hennes ben... hon hade lixom vita byxor på sig och så hade hon tydligen mens. Det var ju inte så bra, pinsamhetsvarning.se... tycker faktiskt synd om henne, först står hon där och är as ledsen sen så börjar alla skratta åt henne för att hon har en mensfläck mellan benen, stackarna! Imorgon händer väl inget speciellt i skolan heller, vill bara ha dem där jävla klasserna, men det får vi veta på fredag ;D... ska gå och duscha nu . puuss


/ C 

Tjaaaa.

Tjinixen :)
Just nu sitter jag framför pappas laptop och har precis fått i mig lite mat. Ska säga att reklamutdelningen idag tog världens tid och jag var verkligen inte på humör alls, jag skrek och höll på att bra tag där, men när jobbet var klart var jag riktigt lättad. Men jag orkade inte dela ut över hela området så jag slängde lite reklam också.. måste sköta mig i fortsättningen... Imorgon är det skola igen, fy fy.. men hoppas det blir kul. Som tur var har vi ju inte fått läxor oh sånt än. Btw, resturangen igår... gissa hur mycket notan gick på? 2005 :-, dyrt ? nej verkligen inte :o...

/ Caarolina
       


Reklam vikning, JIPPEI..

Hejsan, idag vaknade jag vid 11 tiden, idag har jag verkligen inte gjort någonting.. bara vikt reklam och tittat på tv, ska snart göra mig i ording och måla naglarna och sminka mig, för jag ska snart åka in till stan och äta på resturang. Pappa kommer och hämtar mig vid 4, men måste bara se till att vika klart reklamen först.. den här gången kom det extra mycket reklam så det kommer typ ta flera timmar att vika klart allt, fy.. men ska se till att bli klar med det där nu, skriver mer sen .



Btw Älskar den här låten.


http://www.youtube.com/watch?v=xu-j_Rz_0lw

Puss
/caarolina

Sista skoldagen för veckan.

Hejhej, idag var det sista skoldagen .. skönt så man äntligen kan få sova ut lite ! Idag i skolan hände det inte så mycket förutom att 3:orna kom, ganska kul att se vilka som gick där. Det var två stycken som sa till oss:
- Nej men är det blondinligan? sa en av dom.
-Tjena, han är mini Buddha, sa den andra.
- Och han är stora Buddha, hejdå!

Lite konstiga tycker jag .. men men. Efter skolan åkte jag in till stan med Lolli, Agnes och Frida , vi fikade på weynes coffee och sen gick vi och shoppade. Jag köpte ett par leggingsjeans från gina tricot för 199 :- , jätte bra pris. Efter staden åkte jag och Lolli hem till mig och chillade lite. Nu har hon åkt hem och mamma och jag har nyss ätit pizza så jag är väldigt mätt just nu och om en minut börjar en film på tv på 3:an som heter Rebound, har ingen aning om vad det är för något men vi ska alla fall titta på den. 

/ caarolina
 


Sprutan idag då

Har precis duschat och ska snart gå och lägga mig och försöka sova. Jag har ju blivigt en sån nattuggla nu för tiden x), idag fick vi böcker vi skulle ha i skolan och det hände inte så mycket mer. Jo, jag köpte en sak i kiosken där i uppehållsrummet för första gången, en god riktigt kall cola :D, efter skolan åkte jag, Lolli, Emma och Frida in till stan för jag och Emma skulle ta den riktiga sprutan nu, alltså vaccinet. Lolli skulle hämta ett kvitto där också. När vi kom in dit var jag jätte pirrig men det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra, jag är fett stolt att jag vågade :).. annars brukar jag vara hätte rädd för sprutor! Imorgon är det fredag, då har hela skolveckan gått, kan knappt fatta det, att hela första veckan har gått, men så är det. 3:orna kommer i morgon också får väl se hur det blir x) .. Jaja, nu ska jag försöka krypa till kojs även fast klockan inte är mycket alls, men jag behöver sömn!



puss&kram Caarolina

Saknaden är för stor..









Älska den du älskar, hata den du hatar

Idag har det inte precis varit bästa dagen.. jävligt trött på morgonen, nån jävla slöja är as jobbig i skolan och ett litet bråk eller vad man ska kalla det... Jaja, i morgon kommer allt vara som vanligt igen hoppas jag.. alltså jag måste typ gå och lägga mig snart för att inte vara trött imorgon bitti, jag har blivit så jäkla lat på senaste tiden, eller ja det började redan vid slutet av 9:an och det har hållit i sig. Jag är skoltrött fast vi knappt har börjat i skolan. Idag skulle Elin och hennes klass ut i naturen och tälta xD , det gör dem för de ska lära känna varandra bättre, det låter lite skumt men är säkert kul :) Imorse när jag mötte henne på bussen hade hon två stycken jätte stora väskor och värsta mjukiskläderna x), sen träffade jag Chriss på bussen, älskade Chriss, och sen när jag var framme vid stationen såg jag Affe, Timmy, Rikard, Emil, Lucas, Markus och Kalle. Det kändes jätte konstigt att se dem från min skola påväg till andra skolor, saknar min gamla skola så jävla mycket och alla människor, man kunde verkligen göra vad man ville i min förra skola utan att skämmas, saknar det..



Om du älskar någon visa att du älskar den istället för att för att ta den förgivet innan det är för sent...



puss&kram caarolina


Höst...

Nu är det verkligen höst, fy.. fast det kommer ändå bli ganska mysigt på något sätt, jag vill bara inte inse att sommaren är slut! Men höst är faktiskt en riktigt mysig månad, när det är lite kallt ute och man får sätta på sig lite varmare kläder och + att jag fyller år på hösten :D. Jag vill att den här läsåret ska gå fort så jag kan åka till Turkiet snart igen! Saknar verkligen allt..
Och nu är det höst, jag vet inte vad jag ska tycka.. jag kommer inte tycka att det blir så kul om vädret fortsätter som det gör, regn regn och åter regn, usch. Så ska vi inte behöva ha det ! :)



Första skoldagen

Ååh, då var första skoldagen över! :)

Idag gjorde vi inte så mycket, alla 1:or samlades och så blev indelade i grupper som vi ska va med i 2 veckor framöver. Det är ganska konstigt, för vi får inte veta vilken klass vi ska gå i fören om 2 veckor, så de delar in oss i grupper först så vi ska kunna lära känna alla 1:or mycket bättre. Det är faktiskt ganska bra, men jag blir bara mer pirrig om vilka som kommer gå i min klass sen. Jag hamnade alla fall i samma grupp som Micka :) och så några andra tjejer som hette Frida och Emma, dem började vi prata med på bussen påväg till skolan. De var jätte trevliga tjejer :).. vid 12.30 fick vi fika, macka och festis. Sen gick vi en liten rundtur genom skolan, sen var dagen slut .. det gick fort första dagen i alla fall. Det svåraste som folk tycker är nog att lära känna nya människor, men jag tycker jag pratade på och klarade mig ganska bra idag :).. nu måste jag bara börja fundera på vad jag ska ha på mig imorgon ;D ..
men jag måste bara lägga till en sak att efter skolan gick jag och Lolli till Ica och Konsum och ansökte jobb till mig, hoppas jag får det !



It's been so long that I haven't seen your face..

Hejhej :)

Just nu håller jag på och fixar lite till imorgon, packar väskan och tar fram kläderna och så.. är fortfarande inte alls pirrig inför imorgon, vill bara fortsätta ha sommarlov! Saknar Turkiet så mycket, saknar kvällarna, saknar värmen, saknar allas trevlighet, saknar dig... jätte mycket. Jag måste verkligen komma iväg till Turkiet nästa år igen, vill verkligen träffa dig igen och alla andra.. men just nu ser jag fram emot nyår som kommer tillbringas med Linköping tjejerna och Lolli :) .. men vill fortfarande att det bara ska vara sommar! Snart ska jag på träning i regnet, yeaa. Men önska mig lycka till för jag har inte vart på en träing på aas länge nu. Efter träningen drar jag hem till Lolli och sover där, sen är det verkligen skola.... ååh..


It's been so long that I haven't seen your face
I'm gonna be strong but the strength I have is
washing away
...



puss&kram caarolina



Sista dagen på sommarlovet

Nu sitter jag här framför datan igen och det är sista sommarlovsdagen för mig :(.. snart ska jag åka in till stan och ta den där sprutan, jag som är då rädd för sprutor! Jag kommer verkligen sakna min gamla klass den var fan bäst.  Skriver mer sen måste göra mig iordning!


Kväller

Gick hem från Elin för ett tag sen, hon behöver verkligen sova tills skolan i morgon. Gick en liten promenad med lilla syster och pratade.
Imorgon ska jag in till stan och träffa Elin efter skolan och äta lunch med henne, sen ska jag ta en spruta... det måste man tydligen göra för att börja på min skola x) .. men det är typ för att vi kommer hålla på med blod och sånt och det var skydande mot någinting, kommer inte ihåg vad den skydda mot , men men. Sen ska jag väl förbereda mig för skolan och så har jag förståss fotbolls träning på kvällen. Har saknat att spela fotboll nu, har inte blivit av på jätte länge :)



Vill bara säga att Ebba Eriksson,
min vän, min bästa vän, sedan långt långt tillbaka.
Jag älskar dej så otroligt mycket och vill aldrig skiljas åt från dig!
Visst blir det så att vi inte träffas så mycket men jag försöker
verkligen så gott jag kan.. vi har aldrig bråkat , aldrig någonsin.
Förutom när vi var jätte små om vilken barbie vi skulle ha,
men då kom alltid den här kommentaren under vårt bråk :
-Ebba?
-Ja?
-Skulle du vilja att jag brann upp?
-Nej!
-Nej, precis. Så vad har vi att bråka om egentligen?
Du är verkligen en äkta vän, en vän som alla behöver.
Jag kan inte förstå att jag fick just dig.
Du är alltid glad och ger mig energi.
Jag älskar dej min vän, lämna mig aldrig! <3





men nu måste jag gå och lägga mig

puss&kram caarolina



Söndag

Hejhej :)

Sov hos Elin inatt, vi vaknade vid halv tio. På dagen delade jag ut reklam (vilket är mitt jobb just nu) och Elin hjälpte mig, efter reklamutdelningen så åkte vi in till stan, på bussen dit träffade vi Anthon som jag typ inte sätt på hela sommarlovet. På stan så tittade vi lite, jag köpte en ögonbrynspenna och så avslutade med att sola solarium... måste ju vara lite brun till skolstarten :) Elin börjar imorgon :o , jag börjar inte fören på tisdag, ser verkligen inte fram emot att börja skolan! Måste bestämma kläder också, har funderat på att bara ha typ jeansleggings och ett vitt linne med några armband, men jag vet inte riktigt. Jag ska förmodligen sova hemma hos Lolli dagen innan skolan, vi börjar kl 11.00, skönt med sovmorgon i alla fall, fast det spelar ju inte så stor roll nu egentligen att ha sovmorgon, det hade varit bättre att ha sovmorgon någon gång mitt i veckan när man blivit tröttare. Ikväll kommer jag säkert få lugna Elin när hon har panik för att det är hennes sista kväll på sommarlovet...




puss&kram Caarolina

Linköping <3

och nu kommer lite bilder från Linköping :)

 

orkar inte lägga in fler , men ni får nöja er med dem här ;)

73 år idag

Hejsan :)

Idag har jag varit och tittat på Albins DM-match, det gick inte så bra för dem. De förlorade med 3-0, de spelade mot Enköping. Träffade pappa där också... han sa i alla fall förlåt för det han sagt mot mig och att han vill att jag ska bo hos honom... tycker faktiskt det är lite svårt att godta ursäkten men man kan ju inte bråka föralltid. Han sa också att vi kunde göra mer saker bara han och jag, och Albin och Wilma också om dem vill. Jag tycker alla fall det är bra att han försöker. Men men, sen efter matchen åkte jag, mamma, Wilma, Albin och Gustav hem till morfar. Vi åkte till mormors grav, hon skulle ha fyllt 73 år idag, så vi var där en stund och tände ljus och gav henne blommor. Efter det åkte vi hem till morfar och åt och nu sitter jag här och gör abloslut ingenting, ska snart dricka lite te. Just nu vill jag bara åka hem så jag kan träffa Elin :D...


puss&kram caarolina


Vaknade nyss

Hejhej

Vaknade alldeles nyss, Lolli har precis åkt hem, hon sov här inatt.
Igår kom hon vid 22 tiden, jag satt och pratade i telefonen med min pappa när hon kom. Försöker verkligen reda ut det där med honom men han verkar inte precis vilja det. När jag säger till honom att jag tycker att vi är för mycket med hans tjej på helgerna och så, då får han damp på mig och skriker en massa saker. Han säger att han inte bryr sig om vad jag tycker och att han tänker fortsätta träffa Tina vare sig jag vill eller inte och om inte det passar mig kan jag flytta hem till mamma... och på köpet är man ju en egoistiskt liten jävla snorunge oxå, blir så jävla arg och ledsen. Fattar inte vad han tänker med egentligen! Åhh...
Efter mitt samtal med honom så gjorde jag Lolli och Albin varma mackor och tänkte titta på film, men det blev ingen film pgd av att vi inte hittade någon bra att titta på... det enda vi hittade var en jätte gammal Wallander film med Rolf Lassgård, så vi stängde av och gick och la oss.
Och ja, nu sitter jag här... det verkar bli finare väder idag . JIPPIEE!. Om någon timme kommer farfar och hämtar mig så ska jag följa med honom och farmor hem till dem och äta middag.

puss&kram caarolina

start .

Hejsan !

Tänkte börja skriva blogg , för det kan ju vara skönt att skriva av sig ibland och så :)

Tänkte alla fall börja med att berätta att idag kom jag hem från LInköping, jag har varit där sen i måndags. Jag och Johanna har hälsat på några kompisar som vi träffade i Turkiet ( Sara, Lollo, Tove, Annie), det var verkligen skiiit kul att träffa dem igen, har saknat dem så otroligt mycket ! Vi kommer snart och hälsar på er igen ska ni se :)... det blir väl oxå att jag och Lolli kommer dit till nyår och firar det med tjejerna! :) Längtar redan... lägger upp bilder sen :D

Just nu sitter jag hemma och gör inget speciellt, känner mig ganska trött efter min och Lollis lilla mini semester. Snart ska jag äta, mamma håller på där inne i köket hör jag. Vädret är ju inte precis på topp heller, vill ju att det ska vara sol de här sista dagarna på sommarlovet, men så blir det ju inte verkar det som :/... jag vill VERKLIGEN inte börja skolan, jag tänker mig bara på morgonen när man ska kliva upp och man vill verkligen bara ligga kvar i sängen... och alla prov och skit, fy... men jag får försöka se det på den ljusa sidan, ny skola, nya kompisar... det kanske inte blir så dåligt ändå. Jag få helt enkelt se :) 

puss&kram caarolina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0