TAGGADE

 


  
Avslöjar nu vad vi ska vara, Bunnypoliser ;) gulligt vaah ? ;)...

Godmorgon

Tjänare, jag och Lolli har precis käkat frukost , så nu är jag proppmätt. Måste snart ta mitt feta arshle och daska mig hemmåt eftersom jag måste hämta lite saker hemma hos mamma, sen ska jag hem till pappa och fixa lite där. Sen så ska jag hem till Frida och då kan man säga att det kommer bli fullt ös ;)...
För vem är inte taggad på maskerad?;o



Gårdagen var mysig ;) Jag , Lolli och Adde hade en liten filmkväll och käka godis , fast jag fattade inte så mycket av filmen vi såg på, haha. Men annars var kvällen bra :)..

Nu ska jag dra mig ifrån denna underbara data, hejdå ♥



Förberedda ;)

Hejhej, har nu kommit hem från stan med Frida. Vi köpte oss som sagt våra ur toppnotch kläder som vi ska ha på maskeradfesten på fredag, fett coola ;) Vi kommer typ äga alla ;oo. Men som sagt gullungar vi tänker inte avslöja vad vi ska vara, i så fall fråga sneeellt ;). Just nu sitter jag med kläderna på mig här framför datan helt själv, känns lite små töntigt men jag skulle bara testa dom, fett fint :) Nej nu ska jag dra, ni får ha det så bra pössgurkor, hejdå ♥

vi är så vackra, håller ni inte med ?

ps! vi ska inte klä ut som såhär på fredag ;)

hunden är extrem

Katten är extrem

Hejhej. Hur mår ni ? Själv mår jag som jag alltid gör, alltså prima perfekt. Jag får ju ALLTID som jag vill ;) Just nu sitter jag och Frida här framför datan ovanligt ^^. Snart så ska vi åka till staden och handla lite maskerad kläder ;) vi avslöjar inte vad vi ska vara , det får ni se sen era slängkukar ;)
LÄNGTAR SOM EN PADDA, som inte fått mat på två timmar! De ni slängkukar ;)...

Gårdagen var jätte funny ;)Jag kom hem till Fridababy och vi tog oss en jävligt lång promenad och pratade om livets mening. Brännde många feta kalorier den promenade, nu känner jag att beachen 2010 är riktigt nära ;) Sen så träffade vi Jenny och Johanna ett tag, sen så blev det handra muffins. Sen lite röjj och sådär va ;) Nej nu ska jag ta mig en underbar dusch kanske ett bad, med Frida och ha det mys , som bara vi två kan. Ha det bra ;)

tonight's gonna be a good night.... ♥


Det är som om det vore gratis

Hej mina kära vänner! Nu är det så att jag sitter här bredvid min egna lilla kuksläga Frida Wiström. Jag har saknat henne enormt så det gör ont i ena hjärthalvan. Det är som om den vänstra hjärtklaffen vore stängd och har ledigt till en propp. Just nu sitter hon och bygger lego och jag tittar på som om det vore gratis. Idag har vi inga speciella planer. Men det är ju höstlov så man behöver ju inte planera jämt. Nu ska vi gå och NIKANIIIIIIIKA, hejjdå

 finaste kalaspinglan


SÅ ALLA VET, INTE SERIÖS FFS!!





var bara tvungen att lägga in den xD

Så framhävande

Hejhej nu ska jag ta och berätta om igår... Det började med att jag vaknade upp oss bästa Frida. Vi chillade ett tag sen så åkte jag hem medan hon var på match, sen kom självaste sockerpullan hit. Jag hade ju som sagt köpt hårfärg ;) och det var inte vilken hårfärg som helst ;) utan blond x) hahaha. Så vi satte igång att färga håret. Ja man kan ju säga att det var gaaanska svårt att färga från brunt hår till blond hår. Ja det blev lite mer åt det oranga hållet, fett jävla fullt blev det ! xD .. så mitt namn är nu Carolina Moroten Johansson, eller Carolina Missfärgad Johansson. Vilket är bäst, nå får välja ? ;) Men jag har ju som tur var färgat tillbaka till mitt bruna hår igen, det var de första jag gjorde när jag klev upp i morse ;) så ni slipper se mig som en morot.

Sen mot  kvällen drog vi in till stan och skulle träffa lite folk. Det blev som sagt en riktigt framhävande kväll som Frida alltid brukar säga x).. Orkar inte skriva allt i detalj eftersom det var så mycket som hände på en och samma gång xD... Vi träffade ett par as sköna killar inne på donken, fett nersupna. Men det roligaste var i alla fall, daska hamburegare , HAHAHA jag dör varje gång. Blev ju typ värsta matkriget inne på donen oxå, hahaha, så personalen fick gå och torka och städa upp efter. Vi missade ju första bussen hem som gick för vi trodde att man ställde om till vintertid så vi hade lite fel där ;) Så vi fick vänta till 02.20 bussen, hahaha. "Har jag socker i ögat eller är det du som är så söt?"... Frida? ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer hända, de e ju söndag, men höstlov ;) Hare bra puss!

Bara för vi är bässst ;)


shuee bree vad häder jaoo peace bree.

Har precis kommit hem från stan, Lolli köpte en ny pircing och så gjorde nått syntest så hon ska få börja övingsköra ;).. Tydligen så hade hon ovanligt bra syn ;o . Nu ska jag bara chilla en stund och ta det lugnt, sen ska jag hem till Frida då blir det ragtantagtan ;) haha... såklart så kommer vi ha en underbar kväll med massor av skoj, så ni kan ju alla fall föröska ha lika kul som oss. Hejdå ;)


Btw, det är höööööööstlooooooooooooov ffs!! :D:D:D



Blåtira

Har ju som sagt råkat gett Frida en blåtira på högra ögat. Inte kul , poor her. Men hon förtjänade slaget eftersom hon hade en mer läsare än mig!

 

Halloweendag

Har precis haft prov... ja det gick väl sådär.  Var vissa frågor som var helt fukkade. Men men, skulle tänkt på att börja plugga lite tidigare. Så nästa prov som kommer då jävlar ska jag vara sattsig som saaatan. Idag är det typ värsta halloweendagen i skolan, är typ nån kille som har värsta masken på sig, blev fett rädd när jag såg honom x).. Igår fick vi skolkatalogerna, jag som vanligt blev ju snyggast i klassen , naaaaaaaaat. MEN NU ÄR DET JU SÅ ATT DET ÄR HÖSTLOV!!! fett med nice :) Glömde nästan bort det ;) Nej nu kommer den där kille med masken, fett läskig ! Det är en sån där mask från saw. Ska dra hej då sötnosar




.


Och jag är ju dum och gör precis allt som stod xD

Sex små sanningar!
Sanning nr 1.
Du kan inte nå alla tänder med tungan.
Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova
Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.
Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.
Sanning nr 5.
Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa det.
Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte

alonee

Hej hej, har typ precis kommit hem från skolan, sitter nu här och dricker te. Måste snart börja plugga igen... Matte och om hjärtat typ. Matte provet idag gick ju fan sämst!!! Det blev helt fuckat kan jag lova.. fan också. Men får väl hoppas på att det går bättre imorgon på nästa matteprov och att det går bra på fredag... Är hemma själv till typ halv 11 idag, det är fett drygt för jag kan inte plugga om inte folk är omkring mig, haha lite konstigt... nej nu ska jag bara chilla ett tag, sen ta tag i pluggish , hej då ha det bra



Bästa låten ever. KNOCK YOU DOWN.

http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PM

Hög statistik jag har ;o


KONKURRENS

Sitter här i skolan och oroar mig över matte provet... men som tur som var har kadem hjälp mig lite :) så jag får hoppas att det går bra! fick ju tillbaka engelskaproven idag, det gick ju inte precis så jätte bra ... -.-...

Just nu har jag en konkurrens... FRIDA WISTRÖM... kallas hon. Har har nämligen en besökare mer än mig, så nu besökare måste ni komma och titta på min blogg oftare! Den är bra, det vet ni själva ;) Läs den varje dag , hej dååå. Önska mig lycka till på provet ;)


MATTE HJÄLP!?

Matte matte och åter matte... fattar fan ingenting av den här skiten .... ;@ .. Hur fan förenklar man tal? Hur räknar man ut med parantesar och skit?!! Kan någon räkna ut talen tack ( *= gånger )

Parenteser

a) 20-10 * 5 + (50 - 10) * 8 = ????????    
b) (80 + 10 * 5) - (20 - 5) * 3 = ????????

HJÄLP :(((

FEJC ;)



Älskar er brudar ♥

Knock you down

asså ååh.. vad ska jag göra egentligen, ska jag bara ge upp eller fortsätta? Snacka om att du är en svår person att läsa av.. du hör aldrig av dig, men när jag väl gör det är du gullig tillbaka och massa och om jag frågar om vi ska träffas säger du ja, men drar dig ut tillslut. Snacka om att inte våga.... du ger mig liksom förhoppningar hela tiden, men sen så blir det inte så ändå. Hur länge ska jag behöva fortsätta?

saknaar

 ser förjävlig ut men jaja x)♥

min helg

nu ska jag berätta om min helg kortfattat

lördags: följde med Lolli till jobbet på coopforum ;) satt där nämligen i fyra timmar och gjorde inte ett piss ;o .. men jag väntade ju på att hon skulle sluta så att vi skulle dra till stockholm sen efter jobbet. Så jag väntade och väntade i flera jävla timmar, tillslut slutade hon och så berättar hon att kompisarna i stockholm vi skulle träffa behövde ställa in det. Så då hade jag suttit där i fyra timmar och bara glott i onädan! Så jag var fett hyper eftersom jag bara hade suttit still men Lolli var fett deppri. Men kvällen blev ganska rolig sen när vi träffade Liban och hans kompisar :) Men vi drog efter ett tag eftersom vi var feting slut.

söndags: vaknade upp hos Lolli efter en sen kväll, gjorde mig i ordning sanbbt för att jag skulle till Storvreta och träffa Fridababy. Vi skulle kolla på a-lags match. Men det gick inte så bra för storvreta... sen åkte jag hem till mamma och väntade på att pappa skulle hämta mig. Så jag satt där i ett 15 gradit hus i typ två timmar, för att mamma hade inte varit hemma på hela veckan så hon hade dragit ner värmen. KUL!

nu fick ni ett litet smakprov på min helg, inget speciellt menmen ;)

blond och läcker tack det räcker!

hheejjjjj alla glada idioter som läser denna skit underbara blogg jag heter då fridawiström och driver den näst stöstabloggen frida efter kissie så klart. min dag idag har vart helt okej började med fotografering för tidningen solo det gick skit bra måste jag säga, sen ikväll blir det krogen (kalas) jag kommer ta det lungt för ska upp tidigt imorn och äta frukost med dessie och paulina... nej nu ska jag platta löshåret puss.


//// fridawistrom.blogg.se the one and only



:'(

hejhej bloggish, just nu sitter jag på lektion och vet ni vad det är ju redag ? :D... fast jag är fett ledsen, för jag vill gå på back to school,, :'(.......... fan. Fast skönt med helg i alla fall.


 såhär dryga är jag och frida under lektionerna xD

g'stblogg

shuuuu  ! ;D sitter här & myser järnet med pullan själv då :) ska ha n jävligt chill dag , kolla på tv o gud vet vad ;D ahhah mmh de va allt för mej :D pussss // johanna petterssomn

Mina två älsklingsblondiner


shuuue

Hejhej, idag var det verkligen chill i skolan! Slutade nämligen 10 ungefär, så jag och Lolli drog in till stan och käka lunch på storken och sen så solade vi. Kan ju behövas nu vid den här årstiden ;) men shit säger jag bara, kan inte fatta att det verkligen har börjat snöa idag :o första snön :oooo... och det är ju piss kallt, fungerar inte ens med vinterjacka.

chilldag

Hejhej! Har absolut ingenting att göra just nu, jo jag måste bestämma kläder tills i morgon då, sen så är inget mer planerat! Längtar tills på onsadag då har vi sovmorgon, jippie! ;D.. Längtar i alla fall, fast det bara handlar om en liten sovmorgon. Idag i skolan hände absolut inget speciellt, jo jag var mycket mer angagerad idag än vad jag brukar vara, jag och Frida var ju värsta pluggisarna (y). Vi har prov i matte nästa vecka och i medicinskgrundkurs, så hoppas på att det kommer gå bra, måste ju börja plugga i god tid för jag skjuter alltid alltid alltid upp pluggandet. Men borde ändra lite på det. Nej, imorgon kanske jag ska dra och sola med fridababy! Behöver ju lite bränna såhär på hösten, ska nog färga hennes hår blondare under veckan oxå, det kommer bli feting nice, det vet jag ;) .. Som sagt så hoppas jag att Fridas lillebror och min lillesyster blir tillsammas! Fett gulliga!! Ja som sagt dom kanske ska gå på grand tsm, wow ;) hahha. Jaja, nu ska jag dra, ha det bra :) puss

Kinesjävel

Hejhej, har precis ätit nu då, snart ska jag vika reklam och dela ut, fy faaan! Sista gången för mig nu då :D fett glad, fast vill ju ha pengar -.-  ... Jag vann ju såklart mot Frida på badmingtonen ;)hahah, sen var det någon jävla kinesjävel som satt och glodde på mig och Frida hela tiden när vi spelade, fett dryyyyg... sen så fick vi skjus hem ;) ... men nu måste jag vika jävla reklam!!!!! Hej då

TAGGADE !! ;)




  

är med sötnosen

♥ Hejhej! Idag ska jag och Frida äntligen spela badmington!! Muhahahah... Som jag sagt tidigare vi kommer äga hästpung! Just nu sitte Frida här helt osminkad bredvid mig och röker på.. hoppas hon klarar av en match mot mig fast hon är hög.. haha nej, men nu ska jag dra , herrå ! :)




Eftersom jag älskar fridas rumpa vill jag dela den med er

ps! snyggare i verkligheten!!!

FREDAGSMYS

Chachaaa ! Har just kommit hem från staden, sitter här med min älskade syster! Om ca en timme ska jag hem till Elin. Kommer bli jätte kul att träffa henne! Saker vi ska göra ikväll:



Helt enkelt en riktig myskväll, det kan jag behöva ;)




SNYGGASTE SKORNA!

Hej sitter nu i skolan och måste bara säga att dom här skorna ska jag verkligen köpa!!!!!!!!!!



haha, snygga va? Vad tycker ni?


Längtar tills imorgon

Hejhej, nu har det blivit kväll igen då! Känner mig redan jätte trött och kolckan är typ bara åtta ;o... måste bestämma kläder tills imorgon och så bara sen är det chill! Längat tills imorgon då är det fredag, ska då hem till kussen efter skolan och ha mysmys! Har verkligen saknat henne, inte träffat henne på evigheter! Men nu så imorgon kan jag äntligen få träffa henne. Sen på lördag eller söndag ska jag och Frida spela badmington, watch out! Haha , vi kommer äga! Sen så i helgen måste jag lämna tillbaka skorna och köpa nya. Nu ska jag gå och äta onyttig glass, ha det bra pusspuss!

Frida och jag är bara för sköna xD


Torsdags morgon

chacha! Sitter nu i skolan och har engelska. Som sagt så alla vet var Kissie i Uppsala igår, ganska roligt faktiskt, men hon var ju bara här föt att fylla i läpparna. Sen så var hon tydlgen med på the voice imorse. Dom som jobbade på the vocie typ kollade på hennes blogg och tittade på ett videblogginlägg på henne och dom började as garva! Hahah stackars henne. Efter skolan idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, men jag ska alla fall ringa mig älskade kusin! Ha det bra pusspuss  

Vill ha helg

Chacha, idag har det inte hänt någonting alls, bara en helt vanlig dag i skolan. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen har jag inget annat för mig. Skönt :) Har däremot fett ont i ryggen, vet inte varför men tror det beror på att jag gick med klackskor idag. Längtar nu bara tills helgen så man kan få sova lite! Kanske sover hos kusinvitamin Elin på fredagen, sen så hoppas jag på fest och såklart jag och Fridababy ska spela badmington, vi kommer vara fett proffsiga ;) det tar as mycket på rumpan, svär :) nej nu ska jag gå och fortsätta att inte göra någonting, ha det bra!

 Älskade kusin och sis ♥


LOVE VINTERJACKA

 Så jävla skönt att ha på sig när det är kallt!


Nu kommer bliderna på skorna

 Här är ett par andra skor som är fett fina, men dom tänker jag inte köpa, fett kallt nu.  (sko punkten 499 :- ) fett avundsjuk på Elin, hon har såna här skor, snyd att vi inte har samma size :(

Här kan ni gå in på länken och se dom riktiga skorna jag vill ha!
http://dinsko.se/Dam/Farger/Svart?art=249288&page=1&sort=i_but_dat%20DESC


 Köpte ju dom här skorna men ångarar mig, det kommer ju att bli vinter snart, så jävligt kallt med tyg skor ! + snyggare med klackskor ;)

Kanske kommer köpna mig ett par sköna uggs också ;)


Slita sönder skon

Hejhej! Har precis käkat och hjälp Albin med läxan, själv så har man ju prov imorgon, men tror nog det kommer gå bra, kan ju liksom typ allt ;). Idag efter skolan så gick jag och åt lunch med tjejerna på cupidio, jätte god, typ fortfarande mätt x).. sen så gick vi lite på stan och tittade, Lolli köpte leggings jeans från veromoda 399:-, jätte fina, de såg verkligen ut som riktiga jeans. Frida köpte också leggings jeans från veromoda 299 :-m var också super fina! Sprekligt gråa med nitar på sidan, jätte fint! Själv köpte jag vita converse men jag ska nog lämna tillbaka dom för jag kan ju aldrig bestämma mig! Men jag ska nog köpa klackskor ändå, såg ett par jätte fina skor idag från dinsko, jätte jätte fina, helt jävla käääär. Men när jag skulle prova dom så såg jag inte att dragkedjan var sönder så jag fick inte av mig skon sen :o så jag fick slita av mig skon så den gick sönder xD men som tur var såg ingen mig ;).. nej nu ska jag och Lolli ta en promenad, ha de bra. Lägger upp bilder sen på skorna ;)

IceIce

Hejhej! Nu kan man snacka om en ansträngade kväll! Har precis kommit in från det iskalla vädret, verkligen svin kallt! Denna kväll spenderades med Elin, första gången jag träffar henne efter hon kommit hem från Turkiet, såklart var hon jätte brun! Och jag fick två presenter utav henne, en vit tröja och massa choklad, men tydligen så ska hon ge mig en present till som jag kommer få senare :o.. Jag följde med henne till stallet och tittade när hon red, fattar verkligen ingenting om hästar :o... sen efter stallet så hade mina tår förfrysit och jag försökte värma dom i bilen påvägen hem. När vi kom hem så delade vi ut reklam, jag skulle ju sluta på jobbet i söndags med det tar tydligen 10 dagar innan man helt får sluta så dom tvingade mig att dela ut idag! Men jag slarvade x) hahaha, så ut i vädret igen och frysa häcken och tårna av mig! Verkligen jobbigt, nej nu ska jag gå och lägga mig, ha det bra ! ;)

Sitter i skolan

Hej gott folket, sitter nu i skolan, vi har medicinsk grundkurs, ganska drygt faktiskt. Men som sagt snart är det lunch fett hungrig! Idag ska jag hem och plugga till engelskaprovet på onsdag, sen imorgon ska jag gå på stan och titta på lite kläder, och framför allt skor! Ni får ha det bra!!

pussss

/c ♥

kväller

Nu är det kväll igen då och skola imorgon, palla. Hatar måndagar verkligen, slutar halv 5 fett drygt !! Imorgon så ska jag hem till mamma, så måste snart go and pack my things... snart flyttar vi också, eller jag i februari men det skänns verkligen som snart! vill men ändå inte..  jaja, ni få ha en bra kväll

puss

/c ♥

ingenting köpt

Har nyss kommit hem från stan, hittade inte mycket. Men jag måste verkligen köpa nya skor! Vet ett par skit snygga skor inne på skopunkten! Dom är högklackade med spännen på sidan, fett snygga! Men vet inte om jag ska köpa dom. Jag är ju redan så jäkla lång, då kommer jag bara bli ännu längre. Hatar att vara lång verkligen! Man kan ju inte använda klackskor.... Men funderar faktiskt på att köpa vanliga converse, vad tycker ni?  ;)


  


SKORNA FRÅN SKOPUNKTEN , IN LOVE



pusspuss


/c ♥

 


Även Carolina förändras


       8:an

     
9:an

 1:an


Visst har jag förändrats myckte sen 8:an? :o


Ny morgon

Hejhej bloggen, nu morgon ny dag, ser ändå lika fin ut! Hur mår ni? Själv mår jag super! Idag hade jag tänkt åka och shoppa lite till garderoben, det behövs ju på hösttiden när det börjar bli kyligt, behöver ju en ny höstoutfitt ;) . Frida och jag har precis käkat frukost efter en ansträngade natt med Johan. Vilket gjorde så jag har träningsvärk idag. Just nu ser det ut som en svinstia i huset, men jag får väl röja upp lite sen. En lista på vad jag MÅSTE göra idag:

♥köpa nya kläder
♥städa huset
♥packa hem till mamma
♥fixa naglarna
♥fixa håret
♥bestämma kläder tills imorgon

det var allt för mig gullungar, i know you love me ;)

/c ♥

 


Blev till filmkväll

Nu sitter vi här och tittar på film, blev inget mer med det. Jag är fett rädd och fett jävla förbannad! Så jävla arg!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@:@... men det ska vi inte gå in på... plus så är jag fett rädd för en kille som chattar med mig på msn, mår fan illa -.-'. Nej, det hände inte så mycket denna kväll, imrn så vet jag inte riktigt vad som händer heller, men Frida ska alla fall sova här. Vi har ju FF ;) ha det bra snyggisar!

kisssss

/c ♥

Lördagskväll

Hejhej älsklingar , saknat mig ? Ja, såklart ni har, men nu är jag här igen ! Ni behöver inte oroa er ;). Mår ni bra? Själv mår jag toppen och är prima söt som vanligt! Frida sitter här vid min andra kant, vi funderar över kvällens planer. Vi får se hur vi ska gå till väga med detta, det blir alla fall alkohol. Som vanligt dåra. Men ni får ha en fortsatt bra kväll, fast ni kan ändå inte ha bättre kväll än mig och Fridababy, I know you love, kiss kiss.

/c ♥

gästblogg

hej bloggen, är nu hos carolina det är fettt kallt men kul, vi försöker hitta på ngt kul att göra men vet inte om det blir ngt, eller jo kanske träffa grabbarna i stan eller kanske dra på en fest i luthagen hahha.
nej nu orkar jag inte skriva mer knulla lugnt ikväll alla ♥ I know you love me

frida

 


It's time to shine

Kan fan inte fatta att det är första oktober idag :o , det betyder typ att det nästan är vinter. Ska fan ha vinterjackan imorgon, för det är skiiiiit kallt på morgonen verkligen.. jag sov hos Fridababy inatt, var vekligen skit trött imorse men när man är med Frida blir man pigg :D .. Snart är det helg hoppas jag hittar på något riktigt kul! Men kanske kommer gå på fest och om inte det blir så sova med några killar med Frida ;)... men hoppas verkligen mer på festen. Jag och Lolli köpte igår nya armband av läder som vi har runt handleden just nu, ska aldrig ta oss det. Fett najsiga. haha ;D Btw igår var jag med Frida och Rebecca, då hittade vi verkligen världens snygging på idol, är fan kär! Xp.. haha sen gjorde vi lite andra roliga saker xD..haha men det ska vi inte ta upp. Idag ska jag hem och plugga, har ju som sagt vård och omsorg prov imorgon .. men det kommer nog gå bra. jaja, nu måste jag koncentrera mig på lektionen, ha de bra

pusspuss

/c ♥

 


In lovEE

Man kan säga att jag är feting in love i den här killen x)



/c ♥




RSS 2.0