pause

Jag stoppar bloggandet ett tag och börjar skriva när jag har lust igen, puss på er så länge ♥

vi är ju för sköööna , ilyilyily


woohooo, taggaddd eller

Nu blir det kinaresturang med turkiet gänget som var med i sommar ! :D





go on

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, idag har vi ju som sagt varit lediga , så har bara legat och degat hela dagen nästan. Förutom när jag skrev klart höstpratet till svenskan vilket var mycket duktigt av mig ! Sen så plockade jag ut och in ur diskmaskinen , bra vaaah? och jag rensade igenom hela min och wilmas garedrob vilket behövdes grovt ! Så jag har faktiskt gjort lite mening för världen idag :)

Utveckligssamtalet gick väl helt ok, bara att jag behöver extra hjälp med matte? men de visste ju redan alla hiih ! Men jag tycker dom har sagt det enda sen jag typ gick i 7an " du behöver extra stöd med matten!"... vrf gör dom inte nått åt fucking saken då? jag har ju faktiskt bara blivit sämre på matte.. så jätte kul med prov imorgon verkligen ! Men jag har faktiskt pluggat lite hihi :)



Det här är seriöst det godaste och lättaste man kan göra , till och med jag kan göra det liksom !




Sen in i ugnen baaaaaaaaaaaah , fett niiiiiiiice, puss♥

kvällens låt

påminner mig så sjukt mycket om turkiet. Saknar de så grovt. Bamboo.


seriöööst vad ska man göra?

mina naglar går typ av hela tiden , går av på mitten så det blir typ ett hack in i nageln så man MÅSTE klippa av den och inte nog med det så har mitt nagelband på pekfingret typ lossnat, det gör så sjukt ont !

vad ska man göra för att få fina långa (hållbara) naglar ?!



jag säger bara .. jag ee fett arg.. visst syns det ? :OOooOOOo

vimsig

hallooj allihopa.. idag har de verkligen varit en lånnggg dag. Slutade iaf halv 12 , riktigt skönt! Efter skolan träffade jag Elin, fikade lite och sen gick vi till Ulrika och hon gjorde flätor på mig på hennes salong. Sen åkte vi hem till miiiooa , chillade en liten stund och våra små ögon glodde på topmodel. Sen blev det middag på donken med Lolli , i like ! Eller ? få sluta bli så himla tjockis av mig. Efter den mörbultande måltiden drog vi vidare hem till Matilda och snackade med hon som sålt mest med MaryKay produkter i norden. Det var verkligen jätte kul att träffa henne. Super häftigt faktiskt :) måste verkligen börja jobba med det där eller nått , helt inspererad !
Och nu sitter jag här , hemma. Degar. Tittar på Berg flyttar in.. men det slutade nyss. Imorgon är vi ledig, SUPER! Eller aah utvecklingssamtalsdag, men då blir man som ledig ! Nu ska jag göra nått vettigt, puss♥



såhär blev resultatet !


WAKA WAKA , we all arfica


saknar er för mycket brudar



random

haaallå , får be om så jävla seg bloggning men jag orkar verkligen inte. Är inte i mina dagar just nu må jag säga :/ men idag har det iallafall varit den segaste dagen på länge om mycket händelserik gör min del här mot kvällen . Tänker inte ta upp det på bloggen.
Imorgon ska jag göra flätor på sidan av håret , typ 3-4 stycken :) ihhiihhi kul det ska bli !
kul att jag har matte prov på torsdag eller om det var fredag och jag kan inte ett piss ! seriöst jag är sääämst i klassen. Så fort nån förklarar ett tal för mig fattar jag men efter ngra sekunder är det ute från mig hjärna igen. Som att det bara går in och ut ur mitt huvud :( aja .. alla har väl sina svagheter?
Vilket fult random inlägg jag skrivit, nästan stolt :) nej nu ska jag dra , puss♥

.....

DAGENS DJUR


!!!!!:@@ :''(

Hatar mitt liv just nu .. allt är bara fel.. ett stort jävla fel. Orkar inte blogga heller. Oftast är jag faktiskt den glada tjejen men som sagt alla har känslor ! ( förutom psykon kanske.) Men allt är bara helt helt fel. Det är något stort som saknas just nu och jag kommer inte på vad. Hålet måste fyllas igen. Jag saknar björklinge fotbollen och dig. Mitt liv är verkligen inte som det var för ett år sen? vad hände med allting? Jag ska flytta till turkiet om ett år , vill inte vara kvar här. Orkar inte , vill bara döddödöödödödödödö!!!!!!!!!!! cutcut. Palla ,hejdå .

får be om ursäkt för detta inlägg men ibland måste jag också brunsta av mig

har så svårt att välja hårfärg!!!


superduper

Godmorgon, känner mig lite seg med bloggandet just nu men vem bryr sig liksom. Kvällen igår var helt okej , det var jätte mysigt att träffa pinglorna , käka lite pizza osv. Sen drog vi vidare till en fest i Flogsta, var helt ok där med. Så jag kan inte säga mer än att jag hade det trevligt igår :) Köpte mig också igår en ny ring och ett nytt linne från gina, hatar gina egentligen , alla köper där ifrån så man får ju inte precis känna sig speciell... Jaja idag har jag faktiskt inga planer ska nog kanske dra ner på stan och fika med mini fjortisarna , puss så länge ♥
gårdagens knarklåt



RSS 2.0