vrålåk

nu har jag och Fridapullan äntligen vaknat upp för en ny morgondag efter en hel kväll med bilåkning och sprängande högtalare. Nu sitter vi här vi frukostbordet och ska snart be bordsbön, underbart. Soler skiner upp men idag fick vi inte ADHD utan istället blev vi lyckliga som två små troll ute i skogsbrynet. Är vi sjuka? JA lite... kanske.. eller jo jag har faktsikt lite ont i halsen ;) nej men nu ska vi daska i oss några mackor och lite oboy i lungorna så dör  en fridfull död. Hejdå mysisar♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

din äckliga lilla hora, jag spyr på dig, hoppas du hamnar i helvetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-22 @ 17:06:02
Postat av: Anonym

du ligger så jävla risigt till, du skulle bara ana hur mycket, det du gjort är så äckligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-22 @ 18:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0